Любі друзі! Рада зустрітись з Вами у своєму блозі! Сподіваюсь, Вам буде цікаво подорожувати його сторінками, знаходити для себе щось нове, поглибити знання із англійської мови, разом зі мною пережити певні події з життя вчителя або згадати про те, що було цікавого і незабутнього. Маю надію, Ваша подорож буде корисною.

четвер, 16 лютого 2023 р.

ДОЛОНЬКИ МИРУ

16 лютого учні 5-А класу Шклівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. М. Корчака (кл. керівник В.О. Чернецька) спільно зі здобувачами освіти Лисичанського ліцею № 4 під керівництвом вчителя української мови та літератури Лапенкової А.С. взяли участь у флешмобі "Долоньки миру'' до Дня єднання.

Це свято було проголошено минулого року президентом України В. Зеленським з метою згуртування українців перед загрозою російського вторгнення, щоб показати, що ми - єдиний народ. Цю єдність ми показуємо вже 358 днів від початку повномасштабної війни. Українці згуртувалися, допомагають, чим можуть, приймають вимушених переселенців, підтримують їх морально, з молитвою у серці збирають гуманітарну допомогу, готують їжу для наших захисників, плетуть сітки та виготовляють окопні свічки. Патріотизм зараз набув нового значення.

 Переглянути відео

Немає коментарів:

Дописати коментар